miercuri, 26 octombrie 2011

Anunt !

 Stimati elevi  si parinti,
Propun pentru orele de dirigintie sa parcurgem programul pentru clasa a XI-a propus de JAROMANIA.

Programele Junior Achievement Romania sunt implementate in parteneriat cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si elevii si profesorii participanti in programe primesc la incheierea anului scolar un certificat de participare.



Finantele Mele este un program de educatie financiara pentru elevi si le ofera acestora informatii despre etapele unei planificari financiare corecte, bugetul personal adecvat varstei, principii in economisire si investitii, credite si costuri si resursele umane si cariera in  banca.  

Activitatile Finantele mele ofera elevilor o noua perspectiva asupra resurselor personale, iar programul este cel mai popular in randul consultantilor voluntari, inregistrand cele mai multe vizite la clasa in cursul ultimelor 3 editii.


Trebuie sa comunicam pana vineri, 28 octombrie sa efectuam procedura de inscriere explicata  mai jos.

Procedura de inscriere in program
1. Acordul de implementare al programului trebuie trimis catre biroul JA la nr. de fax: 0213156043
(acord semnat si stampilat de catre conducerea scolii) - acordul de implementare este disponibil in contul dumneavoastra, pe prima pagina incarcata dupa logare.
2.  Accesati contul dvs. de profesor de www.jaromania.org/profesori si adaugati in cont la sectiunile Clasele mele si Elevii mei clasa si elevii cu care veti derula programul mentionat pe acordul de implementare.

Dupa completarea procedurii, vom primi kit-ul programului ales. 


Maine la dirigintie completam datele. 
Prezenta este obligatorie!

4 comentarii:

  1. ar fi interesant sa parcurgem programul pentru clasa a XI-a propus de JAROMANIA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ar placea si cred ca ar fi interesant sa parcurgem programul pentru clasa a XI-a propus de JAROMANIA.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca este un program interesant de parcurs din punct de vedere educational si in acelasi timp ne poate ajuta sa ne imbogatim cunostintele de cultura generala,integrandu-ne astfel in lumea cotidiana si echivoca in care traim...

    RăspundețiȘtergere