vineri, 3 aprilie 2015

Etapa 1: Stabilirea contactului cu partenerii proiectului

Stimati elevi si partinti,
Acestea sunt raspunsurile la solicitarile colectivului de elevi, clasa a X- a A.



STABILIREA COLABORARII CU PARTENERII PROIECTULUI "SCOALA ALFEL" 
1. Junior Achievement Romania
Buna ziua,
Va scriem acest email ca urmare a inscrierii dvs. pe www.jaromania.org la activitatea de completare a quiz-urilor de catre elevi pentru proiectele educationale Social Innovation Relay (SIR) si Global Enterprise Project (GEP), in cadrul Saptamanii Altfel (6-10 aprilie 2015). Activitatea este recomandata elevilor de liceu.
Va rugam sa le reamintiti elevilor dvs. ca pot rezolva unul sau ambele quiz-uri in saptamana 6-10 aprilie, fie de la liceu, din laboratorul de informatica (prin organizarea unei sesiuni de completare comune cu clasa), fie de acasa. Quiz-urile sunt disponibile si in limba romana, si in engleza.
Pentru a accesa quiz-urile si resursele informative pentru fiecare proiect, elevii trebuie sa se inregistreze la urmatoarele link-uri:
·         Website SIRhttp://sir.jayeapps.com/index.php?pg=team-register
Elevii trebuie sa isi deschida un cont de echipa pe platforma, grupandu-se cate 2-4 membri intr-o echipa si rezolvand apoi individual quiz-ul. Contul poate fi deschis folosind adresa de email a unui reprezentant dintre elevii inscrisi in echipa. Dupa deschiderea contului, se logheaza aici
 folosind emailul si parola stabilite si rezolva quiz-ul. 
Ulterior, daca sunt interesati de tematica, elevii pot participa separat si la competitia Social Innovation Relay (mai multe detalii aici: http://sir.jaromania.org/despre-proiect/competitie
·         Website GEPhttp://gep.jayeapps.com/index.php
Elevii completeaza formularul individual inainte de a rezolva quiz-ul.
Ulterior, pana pe 30 aprilie, va rugam sa ne trimiteti la adresa alice.dutu@jaromania.org o lista cu numele si adresele de email ale elevilor care au completat testele online.

Va multumim mult pentru implicare!

Toate cele bune,
Alice Dutu
Project Manager, Junior Achievement Romania

2. CPECA Iasi
Buna ziua, 
echipa CPECA Iasi, este alaturi de cadrele didactice in cadrul programului MECS "SA STII MAI MULTE SA FII MAI BUN", intrucat suntem doar 2 specialisti, si avem deja programari de participare la activitatile din scoli pentru saptamana viitoare, va oferim atasat 6 modele de lectie pentru ORA ANTIDROG, 

facem precizarea ca pentru cadrele didactice care vor derula activitati pe baza cestor materiale, se vor elibera adeverinte individuale de la centrul nostru, dupa data de 27.04.2015.

nota: aveti atasat un raport de activitate, pe care il asteptam completat, PANA LA DATA DE 16.04.2015, ca dovada a realizarii actiunii.
Spor la lucru!
coord. CPECA Iasi
Mihaela Ciobanu

 

  3. Salvaţi Copiii Filiala Iași  

Bună ziua ,  

Asociația Salvaţi Copiii Filiala Iași, prin Serviciul de protecție și promovare a Drepturilor Copilului, propune activități în cadrul Programului ”Să știi mai multe, să fii mai bun!” care se desfăşoară în perioada 6-10 aprilie 2015 şi constă în derularea, la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ a unui orar special format doar din activităţi cu caracter non-formal.
Programul îşi propune implicarea, deopotrivă, a elevilor şi a dascălilor, în activități extracurriculare şi extraşcolare, interesante, care să le valorizeze talentele, preocupările şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante.

Sub egida  „Educația Altfel”, vă invităm alături de noi, prin susținerea programelor educaționale în beneficiul elevilor.
 
Pentru descărcarea pachetului de resurse pus la dispoziţie de Salvați Copiii Iași,  vă invităm să accesaţi:
 https://www.wetransfer.com/downloads/a55a63b64680ba77d325fa3218d5f22720150330112223/e62bc0
 

N.B. Activitățile se pot derula în perioada 6-10 aprilie 2015, iar data limită de raportare este Duminică, 19 aprilie 2015, la adresa electronică voluntari_osc@yahoo.com. Important : Pentru a putea fi luate în considerare, rapoartele trebuie să fie însoțite de fotografii reprezentative din cadrul activităților, alături de liste de prezență.
 
  Cu mulțumiri, activităţi reuşite şi cu impact crescut în Săptămâna Non-Formală ! Ioana Nistor, asistent program

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu